pangiriman kurir bébas & Cash pembayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Nelepon & WhatsApp, telegram, Viber, Line + 66 61 686 66 55
Toko Pregnyl Thailand

Pregnyl ® 5000 IU

BuyHGHThailand.com

harga biasa 3,000.00 ฿ obral

Pregnyl ® 5000 IUpowder keur solusi pikeun suntik.

Babarengan urutan ieu

pangaruh Pharmachologic:

Zat aktif tina rotting nyaeta chorionic manusa gonadotropin,
Nu geus ditangtukeun tina cikiih sahiji ibu hamil.
Pregnil ngarangsang pembentukan hormon stériod dina kelenjar kelamin alatan éfék,
Karakteristik hormon luteinizing manusa (LH).
Dina bikang, tamba ngabalukarkeun paningkatan dina sintésis progesteron na estrogens sanggeus ovulation,
Dina penderita jalu, pregnil ngarangsang sintésis téstostéron.
Penampilan antibodi ngalawan gonadotropin chorionic manusa dina awak teu katalungtik mibanda bubuka pregnil.

Konsentrasi maksimum gonadotropin chorionic manusa (hCG) dina plasma getih di awéwé ditangtukeun sanggeus 20 jam,
Dina lalaki - sanggeus jam 6 (sanggeus suntik, intramuscularly sakali).
béda anu signifikan dina pharmacokinetics di lalaki sarta awéwé utamana alatan ketebalan gede ti gajih subcutaneous
Serat di awéwé di imbit. Saatos suntik intramuscular, hCG kaserep kana ogé getih.
Satengah-umur buruk nyaeta jam 33. Ngadeukeutan 80% tamba geus ancur dina jaringan ginjal. Éliminasi - kalawan cikiih.

Indikasi pikeun pamakéan:


lalaki:
• panurunan dina kapasitas réproduktif pakait sareng dissolutility idiopathic;
• hypogonadotropic hypogonadism;
• reureuh di ngembangkeun seksual di budak, alatan kurangna fungsi gonadotropic sél hipofisis;
• cryptorchidism (iwal alatan occlusion anatomis).

awewe:
• dina program ART (ditulungan téknologi réproduktif) nyiapkeun follicle pikeun kabocoran pikeun resep dikawasa hyperstimulation indung;
• induksi ti ovulation kalawan infertility pakait sareng impaired maturation follicular atanapi anovulation;
• rojongan pikeun fase luteal sahiji siklus menstruasi (kaasup dina waktu dikawasa hyperstimulation indung jeung téknologi réproduktif ditulungan) ditéang jeung analogues hormon gonadotropin-releasing atawa ubar séjén pikeun stimulating ovulation di infertility bikang disababkeun ku anovulation alatan aktivitas inadequate of estrogens asal endogenous Numutkeun klasifikasi WHO - insufficiency sahiji grup mimiti ovarium).

Modeu ti aplikasi:


Saacanna bubuka kana zat aktif lyophilized of decolour, nu pangleyur napel ieu ditambahkeun. Administer intramuscularly lalaunan. Solusi disusun teu tunduk kana gudang, saprak pelestarian salajengna tina sterility leyuran henteu dijamin. dosages ieu perkiraan, perlakuan kudu disaluyukeun ku tabib individual gumantung kana réaksi perlu bubuka buruk nu.

Persiapan tina follicle pikeun kabocoran atanapi induksi ti ovulation: sakali nyuntik ku dosage of 3000-10 000 IU.
Rojongan pikeun fase luteal sahiji siklus menstruasi: a dosage of 1000-3000 IU sakali sapoé. Jumlahna aya injections 2-3 dibéré: unggal kali 1 di 9 poé sanggeus momen tina cikal bakal replanting atawa sanggeus ovulation (contona: sanggeus stimulasi of ovulation on poé 3, 6 na 9).

Nalika infertility jalu alatan pelanggaran tina prosés, spérmatogenesis ieu prescribed dina kombinasi kalayan hormon follicle-stimulating waktos 1 per poé atawa 2-3 kali minggu pikeun sahenteuna 3 bulan pikeun ngaronjatkeun kualitas sarta kuantitas spermogram. Bisa dipaké salaku monotherapy a. tamba ieu prescribed pikeun 1000-2000 IU. Salila bubuka jamur, perlu pikeun ngeureunkeun samentara perlakuan substitusi kalawan téstostéron, upami sagala.

Nyangsang ngembangkeun seksual di budak - nu awon keur prescribed dina dosis 1500 IU, tangtu perlakuan - sahanteuna 6 bulan. tamba urusanna 2-3 kali saminggu.

Cryptorchidism: pikeun barudak dina 2 taun umur, a dosis 250 IU dirumuskeun 2 kali per 7 dinten sareng kursus sahenteuna 6 bulan; Ti 2 mun 6 taun - 2 kali per 7 poé keur 500-1000 IU kursus 6 bulan; Pikeun barudak leuwih ti 6 taun - 2 kali dina 7 poé keur 6 bulan ka 1500 kuring. Dina hal pangaruh cukup, tangtu perlakuan bisa diulang.

efek samping


awéwé:
• indung sindrom hyperstimulation,
• hyperstimulation pikaresepeun ti ovarium.
Gejala hyperstimulation hampang tina ovarium: seueul, nyeri beuteung, diare, nyeri dada, ngaronjat slight atanapi sedeng dina ukuran ti ovarium, atawa penampilan cysts indung. Gejala hyperstimulation indung parna: ngembangkeun cysts indung signifikan (anu boga kacenderungan ka beubeulahan), gain beurat, penampilan ascites, ngembangkeun komplikasi thromboembolic na hydrothorax.

jalu: adi jeung natrium ingetan dina awak alatan kabentukna androgén ngaronjat, parobahan proliferative dina jaringan prostat, gynecomastia, cacakan jeung sirit enlargement alatan konsentrasi téstostéron ngaronjat dina getih, hypersensitivity tina nipples, kanaékan leutik di testicles dina kanal inguinal, kapribadian parobahan, karakteristik fase mimiti pubertas.

Dina lalaki jeung awewe: meureun aya gangguan dina situs suntik alatan asal biologis nu jadi ruksak (nyeri, kamacetan, bruising, itching, bareuh). Réaksi Hypersensitivity (muriang, baruntus) oge mungkin.

Contraindications:


• tumor Adrogen-gumantung (disangka atanapi ngadegkeun carcinoma payudara di lalaki, carcinoma prostat);
• kasakit éndokrin untreated (insufficiency sahiji fungsi adrénal, hypothyroidism, hyperprolactinemia);
• Infertility awéwé pakait sareng halangan dina tabung fallopian;
• kanker indung,
• réaksi alérgi kana gonadotropic ubar hormonal atanapi salah sahiji komponen jamur.

kakandungan:


Pregnil teu contraindicated kakandungan, ieu prescribed pikeun mulasara fase luteal sahiji siklus menstruasi. Sanajan kitu, eta teu dianjurkeun pikeun administer ubar ka ibu asuhan.

overdose:


chorionic gonadotropin manusa dicirikeun ku karacunan pisan low. Tanda overdose akut jeung administrasi parenteral teu dijelaskeun. Dina awéwé ngalawan hiji kasang tukang overdose rotting, hyperstimulation indung bisa lumangsung.

Bentuk masalah:


bubuk Lyophilized keur persiapan hiji solusi suntik dina ampoule of 1500 IU; 5000 IU. kit anu ngawengku pangleyur a. Dina kotak karton, 3 ampoules anu ruksak dina pakét squamous kontur.

kaayaan neundeun:


Pregnal kudu disimpen dina kulkas dina kondisi darkened dina suhu 2-15 ° C teu leuwih ti 3 taun. Nitenan kaayaan hawa teh dieusian dina mangsa angkot.

komposisi:


Komposisi ruksak.
bahan aktif: gonadotropin chorionic.
bahan bantu: mannitol, sodium dihydrophosphate anhidrat, sodium hydrophosphate anhidrat, sodium carboxymethylcellulose.

grup Pharmacological:


Hormon, analogs maranéhanana jeung ubar anti hormonal
hormon séks
Obat dumasar hormon séks bikang sarta analogues sintétik maranéhna

Zat aktip:

Gonadotropin chorionic

Sajaba
Aya hiji résiko ngaronjat tina sababaraha pregnancies kalawan induksi ti ovulation ku gonadotropin chorionic manusa. Dina kasus téknologi réproduktif ditulungan, kamungkinan ngaronjat kaluron. Mun aya indikasi palanggaran of patency tubal - ngaronjatkeun risiko ectopic (ectopic) kakandungan. Dina kasus dimungkinkeun, sanggeus awal kakandungan, éta lokasi uterus tina endog boh kudu dikonfirmasi ku ujian ultrasound rahim. Sateuacan resep tamba, endocrinopathies uncontrolled asalna non-biasa (disfungsi tina kelenjar tiroid, kelenjar hipofisis atanapi kelenjar adrénal) kudu digubris.

Pregnil di awéwé kalayan infertility alatan impaired maturation follicular atanapi anovulation bisa ngakibatkeun hyperstimulation indung dihoyongkeun jeung administrasi concomitant tina hormon follicle-stimulating. Dina kasus ieu, méméh jeung mangsa terapi (dina interval nu sarua), ngawaskeun ultrasound perlu assess ngembangkeun follicle nu. Hal ieu ogé disarankeun pikeun périodik nangtukeun eusi estradiol dina sérum getih. Kanaékan gancang di estradiol (2-melu pikeun 2-3 poé) bisa nunjukkeun ngembangkeun angka nu gede ngarupakeun follicles. hyperstimulation dihoyongkeun dina ovarium bisa dikonfirmasi ku ujian ultrasound tina ovarium. Dina hal konfirmasi tina diagnosis nu, perlu geura ngeureunkeun bubuka dana nu ngandung hormon follicle-stimulating, saprak aya anceman keur ngembangkeun éta sindrom hyperstimulation indung jeung induksi ti sababaraha ovulation. perawatan tinangtu kudu dilaksanakeun pikeun ngubaran penderita ovarium multifollicular.

Gejala hyperstimulation hampang tina ovarium: seueul, nyeri beuteung, diare, nyeri dada, ngaronjat slight atanapi sedeng dina ukuran ti ovarium, atawa penampilan cysts indung. Gejala hyperstimulation indung parna: ngembangkeun cysts indung signifikan (anu boga kacenderungan ka beubeulahan), gain beurat, penampilan ascites, ngembangkeun komplikasi thromboembolic na hydrothorax.

Bubuka gonadotropin chorionic manusa ngabalukarkeun paningkatan dina sintésis androgens, jadi meureun aya hiji deterioration dina kaayaan umum atawa kambuh jeung parna atawa laten insufficiency cardiovascular, sirah (kaasup sirah di anamnesis nu), hipertensi, fungsi renal impaired, epilepsy . Pikeun jalma sapertos, tamba urusanna jeung caution dina pangawasan médis nutup.

Guna nyegah prématur ripening seksual atanapi epiphyseal di pamuda dina mangsa puber, perlu pikeun nulis resep aranjeunna kalayan caution mangsa ieu. Dina hal ieu, bubuka rotting kudu dilaksanakeun dikadalikeun tina kaayaan sistim musculoskeletal.