Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Nelepon & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37
Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU) x 9 - Toko HGH Thailand

Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU) x 9

Pfizer

harga biasa 0.00 ฿ 112,000.00 ฿ obral

Harita customer

Dumasar pedaran 18 Nulis review hiji

eusi Kit:

- Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU)
- swab Alkohol
- BD Ultra Rupa Pen Jarum
- cooling wadahna Médis (suhu derajat 2-8)

Parentah pikeun pamakéan (file PDF)

bahan aktip: Somatropin
CCF: hormon pertumbuhan rékombinan
produsén: PFIZER MFG. Bélgia NV (Bélgia)

peta Pharmacological

 Genotropin Thailand

Hormon pertumbuhan narkoba. Ieu ngagambarkeun disintésis ku téhnik rékombinan somatropin, identik jeung hormon kamekaran manusa. Barudak sareng kurangna hormon pertumbuhan endogenous, sarta sindrom Prader-Willi somatropin nambahan sarta accelerates tumuwuhna linier rorongkong nu. Saperti dina sawawa, sarta barudak somatropin mertahankeun struktur awak normal, stimulating pertumbuhan otot jeung promosi anu mobilisasi tina gajih. Utamana peka somatropin jaringan adiposa visceral. Salian stimulasi of lipolysis, somatropin nurun asupna trigliserida dina panyimpenan gajih. Sagedengeun ti eta, ubar mangaruhan gajih, karbohidrat sarta métabolisme cai-uyah. Somatropin ngarangsang reséptor LDL dina ati, sarta tindakan dina lipid jeung profil Lipoprotein dina sérum. Sacara umum, penderita ngerjakeun somatropin kalawan kakurangan hormon pertumbuhan ngurangan konsentrasi koléstérol LDL na apolipoprotein B dina sérum. Ogé, meureun aya hiji ngurangan di total kolesterol. Somatropin naek tingkat insulin, Najan kitu, tingkat glukosa puasa ilaharna moal robah. Barudak kalawan hypopituitarism bisa ngalaman hypoglycemia puasa, docked di penderita narima tamba. Somatropin restores volume plasma jeung cairan jaringan, ngurangan ku kurangna hormon pertumbuhan; promotes natrium ingetan, kalium jeung fosfor. Somatropin ngarangsang métabolisme tulang. Dina penderita kakurangan hormon pertumbuhan sarta osteoporosis somatropin perlakuan berkepanjangan ngabalukarkeun hiji recovery ti komposisi mineral jeung dénsitas tulang. perlakuan Somatropin naek kakuatan otot jeung ketahanan fisik. Somatropin ogé ngaronjatkeun kaluaran cardiac, tapi mékanisme éfék ieu henteu acan dipikawanoh. A peran eta bisa maénkeun dina panurunan dina lalawanan vascular periferal. Dina penderita kakurangan hormon pertumbuhan bisa jadi panurunan dina abilities méntal sarta parobahan status méntal. Somatropin naek vitalitas, Ieu ngaronjatkeun memori sareng mangaruhan kasaimbangan neurotransmitter dina uteuk.

genotropin nyata Thailand

PHARMACOKINETICS

Diserep na distribusi

Saperti dina jalma sehat, sarta di penderita kakurangan hormon pertumbuhan diserep ngadeukeutan 80% n / a diasupkeun Genotropin®. Nalika dosis p / suntik 0.1 IU / kg beurat awak Cmax nyaeta 13-35 Ng / ml kahontal sanggeus 3-6 euweuh. VD nyaeta 0.5-2.1 l / kg.

Métabolisme jeung ékskrési

Biotransformiroetsa ginjal sarta ati. Rata T1 / 2 sanggeus on / dina Genotropin® di penderita kakurangan hormon pertumbuhan nyaeta ngeunaan 0.4 euweuh. Lamun s / kana bubuka ubar T1 / 2 ngahontal 2-3 euweuh. bédana katalungtik, sigana, pakait sareng diserep laun tamba dina n / suntik a. Ngeunaan 0.1% dikaluarkeun ubar dina formulir unchanged dikaluarkeun dina bili nu.

Pharmacokinetics dina situasi klinis husus

The bioavailability mutlak Genotropin® lamun s / ka sarua lalaki jeung bikang.

Dimana meuli genotropin di Thailand

samping éfék

 

efek samping, disababkeun ku ingetan cairan: sawawa (> 1% na <10%) - busung lapar periferal, pastoznost extremities handap, artralgii, myalgia na paraesthesia. épék ieu biasana nyaéta hampang atawa sedeng, Ieu lumangsung dina mangsa bulan mimiti pengobatan sarta ngurangan spontaneously atawa sanggeus réduksi dosis. Frékuénsi ieu efek samping éta dosis-gumantung Genotropin®, ibu usia pasien jeung, meureun, tibalik sabanding jeung umur, di mana hiji insufficiency tina hormon pertumbuhan. Dina barudak, ieu efek samping nu langka (> 0.1% na <1%). SSP: jarang (> 0.01% na <0.1%) - benign hipertensi intracranial, bisa ngamekarkeun bareuh tina saraf optik. Dina bagian tina sistem éndokrin: jarang (> 0.01% na <0.1%) - ngembangkeun diabetes tipe mellitus 2. Ogé ngungkabkeun panurunan dina kortisol sérum. Significance klinis tina fenomena ieu mucunghul janten kawates. Dina bagian tina sistem musculoskeletal: dislocation na subluxation tina sirah femoral, soprovozhdaющiesя prihramыvaniem, nyeri dina hip na dengkul; di penderita sindrom Prader-Willi bisa ngamekarkeun scoliosis (noong Genotropin® Ieu ngaronjatkeun laju tumuwuh.); jarang - myositis, nu bisa jadi dibalukarkeun ku aksi m-krésol pangawét, nu mangrupa bagian ti Genotropin®.

réaksi alérgi: baruntus kulit jeung itching.

Réaksi lokal: di situs suntik (> 1% na <10%) - baruntus, ateul, soreness, numbness, hyperemia, bareuh, lipoatrophy.
Sejenna: di sababaraha kasus (<0.01%) - The ngembangkeun leukemia di barudak kitu, incidence leukemia teu béda ti nu di barudak tanpa kakurangan hormon pertumbuhan.

HGH Genotropin Thailand

CONTRAINDICATIONS

 

- Gejala tumuwuhna tumor, kaasup tumuwuhna uncontrolled of intracranial tumor benign (Terapi antitumor kudu réngsé saméméh inisiasi perlakuan Genotropin®);
- kaayaan kritis, urgently ngamekarkeun dina penderita salaku hasil tina operasi buka-haté atawa beuteung, sababaraha trauma sarta marabahaya saluran pernapasan akut;
- obesitas parah (rasio awak beurat / jangkungna ngaleuwihan 200%) atawa gangguan engapan parna dina pasien kalayan sindrom Prader-Willi;
- The panutupanana tina zona pertumbuhan epiphyseal tina tulang panjang;
- Hypersensitivity kana sagala komponén tamba.
FROM caution kudu prescribed pikeun penderita diabetes, hipertensi intracranial, gipotireoze.

 

Kakandungan jeung LACTATION

Thailand mésér genotropin

pangalaman klinis jeung Genotropin® nalika kakandungan diwatesan. Ku alatan éta, nalika kakandungan kedah jelas assess kedah keur janjian tamba sarta résiko poténsi, pakait sareng ieu. Salila tingkat kakandungan normal tina hormon pertumbuhan hipofisis nyata ngurangan sanggeus 20 dina saminggu, keur diganti ampir sagemblengna ku 30 minggu plaséntal, sarta ku kituna kabutuhan terapi gaganti terus Genotropin® di III trimester kakandungan masih aya kacangcayaan. Eksperimen studi sato teu nembongkeun sagala épék ngarugikeun kana janin, ti mana kitu teu kedah, éta hasil sarupa bakal diala nalika nerapkeun Genotropin® manusa. Inpo bisa dipercaya ngeunaan ékskrési hormon pertumbuhan di susu payudara anu bolos, tapi dina sagala hal, nyerep protéin gembleng tina saluran cerna anak pisan saperti teu mirip.

kaleuwihan takeran ubar

Kasus overdose Genotropin® kanyahoan. Gejala: di overdose mungkin hypoglycemia akut, lajeng hyperglycemia. overdose jangka panjang bisa lumangsung gejala dipikawanoh tina hormon kaleuwihan manusa pertumbuhan (akromegalija, gigantizm). Perlakuan: ngaleupaskeun ubar, terapi simptomaticheskaya.

interaksi ubar

Genotropin Thailand

Genotropin Thailand
GCS dina aplikasi gabungan ngurangan éfék stimulating of Genotropin® dina prosés tumuwuh. Kalawan ngagunakeun simultaneous of Genotropin® kalawan thyroxin hyperthyroidism hampang bisa ngamekarkeun.

SYARAT NU supply apotek

Genotropin Thailand

tamba dileupaskeun dina resép nu.

Sarat jeung Kaayaan gudang

obat kudu disimpen kaluar jangkauan sahiji barudak, tempat poék dina suhu 2 ː mun 8 ° C. Rak hirup - 3 sataun. Solusi rengse bisa disimpen dina kulkas (dina suhu ti 2 ː mun 8 ° C) salila minggu 4. Ulah katirisan atanapi cartridge, teu solusi siap.