Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Nelepon & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Sarat jeung Sarat jeung Kaayaan diskon

Diskon 2%

Disadiakeun pikeun konsumén anyar nalika aranjeunna nampi hiji Kupon, kode promosi atawa link potongan

(Catetan - Bulanan pangmayaran installment teu dilarapkeun)

Diskon 3%

Disadiakeun ka sadaya para nasabah biasa

(Catetan - diskon pikeun konsumén biasa na promosi - teu diringkeskeun)

(Catetan - Bulanan pangmayaran installment teu dilarapkeun)

diskon Accumulative

A klien nu geus narima status "customer biasa" na diskon 3% sanggeus Urutan kahiji otomatis dimimitian pikeun nampa diskon% tambah 1 pikeun tiap urutan saterusna (contona, nasabah anu geus dijieun pesenan 6 anu layak pikeun 10% diskon; robah kieu nyokot efek tina Oktober 17, 2018)

Diskon 5%

Disadiakeun kawas ka konsumén nu biasa na konsumén anyar

- Help the authors of our site to create content, create a video review of our product, article, blog, photos for our site

(discounts also are not summed)

(Catetan - Bulanan pangmayaran installment teu dilarapkeun)

Diskon 10%

Affiliate link - provided for regular customers who invited friends, family to make a purchase

The diondang ogé nampa diskon 5%

(Catetan - Bulanan pangmayaran installment teu dilarapkeun)

Rék meunang diskon? Taros Kami