Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Nelepon & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37 (Paké WhatsApp Cokot diskon 2%)

Sarat jeung Sarat jeung Kaayaan diskon

Diskon 2%

Disadiakeun pikeun konsumén anyar nalika aranjeunna nampi hiji Kupon, kode promosi atawa link potongan

(Catetan - Bulanan pangmayaran installment teu dilarapkeun)

Diskon 3%

Disadiakeun ka sadaya para nasabah biasa

(Catetan - diskon pikeun konsumén biasa na promosi - teu diringkeskeun)

(Catetan - Bulanan pangmayaran installment teu dilarapkeun)

diskon Accumulative

A klien nu geus narima status "customer biasa" na diskon 3% sanggeus Urutan kahiji otomatis dimimitian pikeun nampa diskon% tambah 1 pikeun tiap urutan saterusna (contona, nasabah anu geus dijieun pesenan 6 anu layak pikeun 10% diskon; robah kieu nyokot efek tina Oktober 17, 2018)

Diskon 5%

Disadiakeun kawas ka konsumén nu biasa na konsumén anyar

- Mantuan éta pangarang loka urang pikeun nyieun eusi, nyieun hiji resensi video tina kami produk, artikel, blog, poto pikeun situs urang

(Diskon oge teu dijumlahkeun)

(Catetan - Bulanan pangmayaran installment teu dilarapkeun)

Diskon 10%

Affiliate link - disadiakeun pikeun konsumén biasa anu diondang babaturan, kulawarga sangkan meuli hiji

The diondang ogé nampa diskon 5%

(Catetan - Bulanan pangmayaran installment teu dilarapkeun)

Rék meunang diskon? Taros Kami