pangiriman kurir bébas & Cash pembayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Nelepon & WhatsApp, telegram, Viber, Line + 66 61 686 66 55

kawijakan ngabalikeun duit

kasumpingan

- HGH (hormon pertumbuhan) jeung produk lianna dina situs urang moal disilihtukeurkeun sarta balik pikeun ngabalikeun duit


- Ka jadi layak pikeun balik deui a, item anjeun kudu jadi henteu kapake sarta dina kaayaan anu sarua nu narima eta. Ogé kudu di bungkusan aslina.

- toko cadangan hak nolak balik barang tanpa katerangan


- Sale Item (lamun lumaku)
Ngan barang dibanderol biasa bisa jadi refunded, hanjakalna item diobral teu bisa refunded.

pangiriman internasional


- Sakabéh parcels internasional kami lagu maké nomer tracking

- The produk tina hormon pertumbuhan bisa nyangkut di wates nagara anjeun,
kami henteu tanggung jawab ka balik deui barang atawa duit leungit di adat nagara Anjeun.