Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Nelepon & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

kawijakan ngabalikeun duit

Balik di Thailand

- Ka jadi layak pikeun balik deui a, item anjeun kudu jadi henteu kapake sarta dina kaayaan anu sarua nu narima eta. Ogé kudu di bungkusan aslina.

- toko cadangan hak nolak balik barang tanpa katerangan

pangiriman internasional

- Urang ngajamin pengiriman barang aman internasional.

- Sakabéh parcels internasional kami lagu maké nomer tracking

- Dina kasus ngajabel di adat, urang nyadiakeun mulang bébas dina minggu 2-3 ti momen muka kasus balik

- toko cadangan hak nolak balik barang tanpa katerangan