pangiriman kurir bébas & Cash pembayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Nelepon & WhatsApp, telegram, Viber, Line + 66 61 686 66 55

HGH Thailand - leuwih jéntré ngeunaan hormon pertumbuhan di Bangkok

HGH Bangkok - Toko Genotropin Bangkok

hormon pertumbuhan (hormon pertumbuhan, GH, HGH, somatotropin, somatropin)- hormon péptida di hipofisis anterior, nu dipaké dina olahragapikeun formasi relief otot. hormon pertumbuhan atawa somatotropin (tina basa Latin Soma -. badan) ngagaduhan ngaranna pikeun nu urang ngora, éta ngabalukarkeun akselerasi dicirian dina linear (dina panjangna). Tumuwuhna ieu utamana alatan tumuwuhna tulang panjang tina anggota awak.

Konsentrasi dasar tina hormon pertumbuhan dina getih nyaeta 1-5 ng / ml, sedengkeun puncak bisa naek ka 10-20 komo 45 ng / ml. Ieu munggaran diékstraksi di 1956. Secretes hormon pertumbuhan di kelenjar hipofisis di respon kana sinyal ti hipotalamus.Biasana, sanggeus dua puluh taun, produksi hormon ieu ku awak nurun.Prosés sepuh anu langsung patali jeung laju sékrési hormon pertumbuhan. Rata-rata, sanggeus 20 taun, unggal 10 taun tingkat tetes produksi ku 15%.

hormon pertumbuhan boga Bedana seksual. Hartina, tingkat na sarua dina lalaki sarta awéwé. Najan kanyataan yén pamakéan olahan ngandung hormon kamekaran, ngalarang VADO (Organisasi anti nambahkeun atawa doping dunya), olahan HGH nu sadia di Thailand.


Sipat Pharmacological of HGH:

- Pangaruh anabolik - ngabalukarkeun tumuwuhna otot

- Anti katabolik Peta - nyegah ngarecahna otot

-Ngurangan gajih awakna

- ngaronjatkeun pamakéan énérgi

- speeds penyembuhan

- Mibanda efek rejuvenating

- ngarangsang ulang tumuwuhna organ internal (atrophied kalawan umur)

- ngabalukarkeun tumuwuhna tulang jeung ngaronjatkeun pertumbuhan di jalma ngora nepi ka 26 taun (dugi ka panutupanana wewengkon tumuwuhna), strengthens tulang

- ngaronjatkeun tingkat glukosa dina getih

- strengthens sistim imun

 

Toko HGH Bangkok

 

Sababaraha épék tamba ngabalukarkeun sorangan, tapi bagian badag balukar na ieu dimédiasi ku faktor insulin-kawas pertumbuhan IGF-1 (samemehna eta katelah somatomedin C), nu dihasilkeun tina peta hormon pertumbuhan dina ati jeung ngarangsang tumuwuhna paling organ internal. Ampir sakabéh efek tina hormon pertumbuhan di olahraga pakait sareng peta ngeunaan IGF-1.

parobahan nu patali umur di sékrési hormon pertumbuhan

Ayana sékrési hormon pertumbuhan steadily nurun kalawan umur. Éta minimal dina manula, anu geus ngurangan salaku dasar, sarta frékuénsi sarta amplitudo ti puncak sékrési. A tingkat dasar tina hormon pertumbuhan anu maximal di PAUD, anu puncak amplitudo sékrési maksimum salila periode of teenagehood tumuwuh linier gancang ogé mangsa puber. rhythms Circadian dina sékrési hormon pertumbuhan:

Ayana sékrési hormon pertumbuhan sarta loba hormon séjén anu lumangsung périodik jeung boga sababaraha puncak beurang (biasana puncak sékrési lumangsung unggal 3-5 jam). Puncak pangluhurna nu ditempo dina peuting, ngeunaan sajam sanggeus ragrag saré.

HGH Thailand Tumuwuh Hormon Terapi di Bangkok

 

hormon pertumbuhan di bodybuilding di Thailand

Dina awalna, olahan tina hormon pertumbuhan mimiti dipaké pikeun tujuan médis, kumaha oge, ampir dina waktos anu sareng hormon ieu nyebar di olahraga, kusabab alatan kamampuhna pikeun ngaronjatkeun massa otot jeung ngurangan gajih awak. Persiapan mimiti HGH éta hiji corpses hipofisis, sarta ngan dina 1981 ieu dijieun somatotropin ubar rékombinan.

Dina 1989, hormon pertumbuhan bovine ieu ngalarang ku Komite Olimpiade. Najan kanyataan yén pamakéan hormon pertumbuhan di maksud athletic dilarang, dina dékade ka tukang, jualan tamba ngaronjat sababaraha kali. Utamana, hormon pertumbuhan dipaké dina olahraga, utamana dina bodybuilding, dimana ayeuna teh digabungkeun jeung obat anabolik lianna.

 

HGH Thailand

Ningkatkeun massa otot lean sarta ngaduruk gajih

Alesan utama pikeun popularitas HGH di olahraga nya éta kamampuh pikeun ngurangan jumlah gajih subcutaneous. Sajaba ti éta, studi geus ditémbongkeun nu nyokot hormon pertumbuhan ngabalukarkeun ngaronjat massa otot lean, jaringan konéktif jeung nambahanana volume sél otot alatan akumulasi cairan.

pangaruh mangpaat séjén tina hormon pertumbuhan - ngurangan frékuénsi tatu. Ieu alatan kamampuhna pikeun nguatkeun tulang jeung konéktif (tendons, kartilage) jaringan. hormon pertumbuhan accelerates penyembuhan na jaringan kaderisasi sanggeus tatu.

Ieu kudu dicatet yén pamakéan HGH di powerlifting téh euweuh hartina, saprak di percobaan eta ieu kapanggih yén teu ningkatkeun kinerja kakuatan. Somatotropin ogé ngaronjatkeun stamina jeung kinerja, sarta sabalikna, panurunan dina bangbarung of kacapean sarta slowing recovery, jadi hormon pertumbuhan anu gunana pikeun atlit olahraga misalna, dimana indikator ieu.

Kacindekan Umum éta hormon pertumbuhan bisa dipaké dina olahraga kalawan tujuan meunangkeun relief.

kaunggulan:

efisiensi tinggi, incidence low tina efek samping, tamba henteu mangaruhan fungsi sirit jeung potency nu henteu ngabalukarkeun épék androgenic jeung teu merlukeun PCT sanggeus laju bulanan tina total beurat ngaronjat rada (3-4 kg), sarta dina sababaraha kasus henteu pisan robah ieu pakait sareng karugian gede gajih.

kalemahan:

biaya tinggi ubar nyaéta ngeunaan 2-3 sarébu dollar per tangtu.


efek samping tina hormon pertumbuhan manusa

Kusabab HGH dihasilkeun sacara alami dina awak manusa, efek samping tina HGH anu langka. efek samping lumangsung utamana dina eta kasus dimana Hormon pertumbuhan dipaké dina dosis luhur batan waktu disarankeun sarta leuwih panjang batan dieusian ku para ahli. Dina prakték, aya di handap efek samping tina hormon pertumbuhan manusa (frékuénsi lumangsungna):

sindrom torowongan ieu manifested ku nyeri na numbness dina extremities. Ieu alatan kanyataan yén ngaronjatna jumlah otot niiskeun saraf periferal. éfék samping ieu teu bahaya sarta gancang ngumbar sanggeus ngurangan dosis.

Akumulasi cairan, boro éfék samping, sabab akumulasi cairan dina otot, mere eta ukuranana badag sarta élastisitas. Dina Umum, fenomena recoil minimal sanggeus ahir tangtu.

darah tinggi - geus ngaleungitkeun boh ku réduksi tina dosis HGH, atawa pamakéan narkoba antihypertensive.

Inhibisi fungsi kelenjar tiroid - nyaeta subjektif teu manifest sorangan, sabab penindasan teh teuing low. Pikeun éliminasi sarta ngaronjatkeun efisiensi tina siklus dipaké Thyroxin dina dosis 25 mcg per poé. Saatos discontinuation tina hormon kamekaran, fungsi tiroid pinuh dibalikeun.

Hyperglycemia - kanaékan tingkat glukosa dina getih. insulin ngaleungitkeun atanapi ubar nu merangsang pankréas (gliclazide). Teu biasana merlukeun ukuran tambahan sarta geus pinuh malik. Anjeun oge bisa nyandak suplemén jeung asam alfa lipoic, éta restores sensitipitas insulin.

Acromegaly - kasakit lumangsung alatan nyiksa dibaca ubar tina hormon pertumbuhan. Lamun dilarapkeun neuleu, teu kapanggih.

Hypertrophy tina haté jeung organ séjén lumangsung ngan dina kasus pamakéan waktos nu dipanjangkeun HGH dina dosis badag. Lamun dilarapkeun neuleu, teu kapanggih.

 

efek samping mitis tina hormon pertumbuhan

Paningkatan dina beuteung - hal anu lega dipercaya yén hormon pertumbuhan bisa ningkatkeun beuteung alatan hyperplasia sahiji organ internal (salaku peujit jeung organ boga reséptor pikeun IGF-1). Kiwari can aya bukti ilmiah kanyataan ieu, kumaha ogé, conto caang parobahan tina beuteung di lingkungan bodybuilders profésional pakait sareng eta. Sanajan kitu, pangalaman praktis paling atlit nunjukeun yen kursus Palasik tina hormon pertumbuhan teu ngakibatkeun tumuwuhna beuteung. Ahli yakin yén enlargement tina beuteung (dina basa Inggris Internet umum istilah "GH Gut") mibanda sababaraha épék kimiawi alam na kasebut nyaéta dimungkinkeun lamun ngagunakeun dosis badag tina GH dina kombinasi kalayan insulin, stéroid marengan konsumsi jumlahna ageung dahareun.

Dampak dina potency jeung fungsi tina sirit - HGH boga dampak negatif kana fungsi seksual.

Suprési sékrési hormon pertumbuhan sorangan - Professor Elmer M. Cranton, MD dilakukeun studi dina leuwih ti 100 pasien, nu teu kapanggih ngurangan sékrési sorangan.

Kanker - hormon pertumbuhan ngabalukarkeun akselerasi dramatis tina division sél tumor, jadi peneliti jadi paduli naha hormon pertumbuhan kana otot. Aya hiji ulikan retrospective, nu dihadiran ku urang diolah kalayan hormon kamekaran, frékuénsi prosés neoplastic aranjeunna henteu statistik béda ti sésana tina populasi nu bisa nyarita ngeunaan henteuna épék karsinogenik tina hormon pertumbuhan.

Kacindekan Umum ngeunaan efek samping

hormon pertumbuhan jarang ngabalukarkeun efek samping lamun dilarapkeun di dosis sedeng. Ampir kabéh efek samping nu malik. Dina waktu nu sarua, éta ieu jelas kabuktian yén olahan tina HGH tiasa rejuvenate awak pikeun ngaronjatkeun kabugaran fisik, ngurangan kolesterol jahat, ngaronjatkeun kulit, nguatkeun tulang sarta ligamén tur loba épék positif séjén.

Stimulators tina hormon pertumbuhan

The régulator utama sékrési hormon pertumbuhan - hormon péptida di hipotalamus (somatostatin na somatoliberin), nu disékrésikeun ku sél neurosecretory of hipotalamus kana urat portal of hipofisis jeung polah langsung dina somatotrope. Sanajan kitu, kasaimbangan hormon ieu sarta dina sékrési hormon pertumbuhan anu kapangaruhan ku sababaraha faktor fisiologis. Elmuwan geus dibuktikeun yén tingkat sékrési hormon pertumbuhan bisa ngaronjat ku 3-5 kali, tanpa ngagunakeun métode hormonal.

Péptida nu stimulators paling potent tina hormon kamekaran, ngaronjatkeun konsentrasi 7-15 kali biaya kursus sarimbag sababaraha kali handap:


GHRP-2

GHRP-6

GRF (1-29)

CJC-1295

Ipamorelin

HGH Frag (176-191) - sempalan

HGH Thailand

 

hormon pertumbuhan sarta péptida dina bodybuilding

péptida (Ti Yunani πεπτος -. Ngandung gisi) - kulawarga zat anu molekul nu diwangun tina résidu asam α-amino numbu dina péptida ranté (amida) beungkeut. Éta hartina sanyawaan alami atawa sintétik ngandung puluhan, ratusan atawa rébuan unit Monomeric - asam amino. kelas ieu pisan rupa-rupa sarta manten dina awak rupa-rupa fungsi pangaturan. Dina artikel ieu kami baris nganggap ngan maranéhanana péptida nu dipaké dina olahraga pikeun koreksi ngeunaan indikator fisik.

Ayeuna di pasar tina Thailand beuki loba sering aya péptida nu stimulants tina hormon pertumbuhan. Nu pang populerna péptida dina bodybuilding di Thailand:

Ti group of Ghrelin (GHRP): (Nyieun GR konsentrasi puncak diucapkan langsung saatos suntik, irrespective tina waktos poe sarta ayana somatostatin dina getih).

GHRP-6 na Hexarelin

GHRP-2

Ipamorelin

Ti group of Hormon pertumbuhan ngaleupaskeun hormon (GHRH): (bubuka dina awak ngabalukarkeun kanaékan gelombang-kawas dina konsentrasi anu bakal lemah dina jam nalika ayana sékrési alami GRS dikurangan ku somatostatin, sarta luhur salila alam ningkat dina konsentrasi GR (misalna nalika peuting). Kalayan kecap séjén GHRH ngaronjatkeun sékrési GRS, tanpa disturbing kurva prosés alam.)

GRF (1-29) Sermorelin

CJC-1295

HGH Frag (176-191) nyaéta hiji peupeusan ti hormon pertumbuhan (burner gajih)

Kaunggulan tina péptida

Loba patarosan timbul, naha make zat péptida anyar, lamun aya hormon pertumbuhan manusa jieunan? Dina jawaban eta basajan: stimulants péptida gaduh sababaraha kaunggulan compelling.

Péptida nyaeta nyata langkung mirah ti hormon pertumbuhan. Biaya tangtu sarupa bakal sababaraha kali handap.

mékanisme béda tina aksi jeung satengah nyawa ngawenangkeun kami pikeun ngamanipulasi kurva konsentrasi pikeun respon anabolik optimal.

épék béda dina lapar jeung métabolisme, ngidinan Anjeun pikeun masihan leuwih sering dipake tinimbang jelema atawa zat lianna.

Di momen produksi jeung distribusi péptida teu diatur ku hukum, jadi geus aman kana tatanan online.

Gancang tur lengkep leyur, jadi euweuh sieun pikeun nambahkeun atawa doping kontrol.

Péptida, kitu ogé hormon pertumbuhan Palasik Gampang pariksa keur kaaslian. Ieu cukup maot tés dina tataran somatotropin dina plasma sanggeus administrasi narkoba.


Pikeun nyocogkeun hormon pertumbuhan kursus ieu?

hormon pertumbuhan bisa dipaké ku duanana lalaki jeung awewe leuwih umur 20 taun (beuki muda bisa ngalaman ngembangkeun asymmetrical tina tulang) pikeun nguatkeun éta prominence of musculature nu. Massa total naek rada, ieu kajadian salaku hasil tina badag karugian tina gajih.

efek samping nalika jeung sanggeus tangtu nu ampir teu ka observasi, aranjeunna biasana anu malik.

Jumlah pastina geus contraindicated pikeun jalma jeung diabetes (hormon pertumbuhan ngaronjatkeun jumlah glukosa dina getih), caution kudu dipake dina hipertensi (hormon pertumbuhan manusa bisa ningkatkeun deui). Sateuacan nganggo tamba anjeun kudu konsultasi dokter.

Top 3 HGH populér di Thailand

HGH Thailand

HGH Bangkok

Genotropin                           

Ansomone                           

Jintropin