Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Nelepon & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH Malaysia | Dimana meuli hormon pertumbuhan di Malaysia di Kuala Lumpur?

Dimana meuli hormon pertumbuhan di Malaysia di Kuala Lumpur

 

100 Hormon Tumuwuh kualitas% produk (HGH Somatotropin) di Malaysia

Urang nu distributor resmi produk hormon pertumbuhan di Malaysia.

 

Naon eta hormon pertumbuhan?

hormon pertumbuhan (hormon kamekaran, STH, HGH, somatotropin) -
Hormon péptida di lobus anterior tina kelenjar hipofisis, dipaké dina olahraga pikeun ngabentuk relief muscular.
Sepuh awak téh langsung patali jeung tingkat sékrési hormon pertumbuhan.
Rata-rata, sanggeus 20 taun unggal 10 taun tingkat produksi na ragrag ku 15%.
hormon pertumbuhan teu gaduh béda kelamin. Hartina, tingkat nyaeta sami pikeun lalaki sarta awéwé.
Sanajan kanyataan yén pamakéan ubar nu ngandung hormon kamekaran,
Dilarang ku (Organization Anti nambahkeun atawa doping Dunya) Wado,
Di Malaysia produk ieu diobral. Indikasi pikeun pamakéan:
Dimana meuli hormon pertumbuhan di Malaysia di Kuala Lumpur

Indikasi pikeun pamakéan:

- ngaduruk Fat
- Latihan jeung awak Gedong
- Tinggi Energy,
- program Anti sepuh
- ngaronjat Fungsi Brain
- Fungsi punjul imun
- tatu penyembuhan gancang
- Kanaékan Llibido Sanggama
- Kanaékan Bone Density

 

Anti sepuh Malaysiaprogram anti sepuh

Hormon nu zat alam nu kacida pentingna pikeun kaséhatan Anjeun. Kalawan umur, eusi hormon
Laun nurun, nu ngabalukarkeun hiji akselerasi tina
prosés sepuh tur mecenghulna patali
Kalawan umur kasakit. terapi gaganti hormon Pengetahuan Alam restores awak anjeun ka tingkat hormon susu, balik ka tingkat anu awak anjeun geus jadi biasa dina taun ngora.


Saran pikeun beginners:

- Mimitian kalayan 2IU poéan saméméh akang ranjang (burih kosong).
- 5 poé sarta poé 2 pareum.
- Urang ngajukeun ka ngarobah waktu Isuk / magrib (unggal dua bulan).

Ngadaptarkeun tur meunang diskon!

daptar