Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Nelepon & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH leungit beurat di Thailand | Paké hormon pertumbuhan manusa pikeun gajih leungit di Bangkok

HGH Thailand leungit beurat di Bangkok

 

hormon pertumbuhan (somatotropin, HGH) paling jalma di Thailand nu pakait jeung prosés atlit wangunan otot. Cara ieu - HGH miboga éfék anabolik kuat, encouraging tumuwuhna otot, strengthens sistim imun jeung malah ngabalukarkeun efek total rejuvenation. Kasempetan ieu ti pangabisa pikeun ngurangan gajih awakna biasana leungit payuneun, tapi hawa - hormon pertumbuhan bakar pon tambahan hébat.

 Pikeun gambaran, anjeun tiasa giliran ulikan Bangkok Universitas di 1998, nu sawawa 24 narima dosis poéan 2 mg - 5 mg HGH salila genep bulan. Mangsa ieu massa awakna henteu turun, tapi rasio antara otot jeung jaringan adiposa geus robah nyirorot - rata-rata, unggal pamilon massana 5.5 pon otot sarta, paling importantly, leungit 5.7 kg gajih. Jeung leungitna gajih greatest ieu nyatet dina beuteung. Teu heran panungtungan waktu ieu ubar saperti Genotropin, jintropin na ansomone sarta hormon pertumbuhan ubar lianna tina pilihan pikeun loba atlit anu neangan pikeun ngurangan prosentase gajih awak.

 Kumaha carana sangkan hormon pertumbuhan pikeun leungitna beurat?

Hiji bagian badag tina sipat gajih-ngaduruk of HGH ieu pakait sareng pangaruh na kana métabolisme nu. Métabolisme, Hal ieu ogé dipikawanoh yen ampir sagala sél dina awak manusa anu Powered by boh asam lemak atawa glukosa. Tur upami jumlah glukosa dina getih geus diatur ku hormon Insulin anabolik, jumlah asam lemak dina hormon pertumbuhan. Tujuan rék ngahontal leungitna beurat sarta ngurangan lemak, nyaeta maksa sél dahar lemak leuwih ti glukosa. Insulin teu jawaban - eta ngajaga glukosa dina tingkat normal jeung toko eta di spades. Bisi wae, éta ngabalukarkeun sél dahar nu glukosa, teu gajih, sakaligus ngaronjatkeun formasi asam lemak dina ati.

Tapi HGH mahluk jenis antagonis insulin, anu nyoba ngurangan pamakéan glukosa sél jeung maksakeun nya dahar asam lemak. Jang ngalampahkeun ieu, eta embeds sorangan dina mémbran sél gajih na fungsi minangka sistem angkutan nu nyokot eta tina asam lemak, bringing kana getih, sarta méré éta oksigén. Dina basa sejen, nu kabukti prosés lipolysis, nyaéta ngurangan jumlah sél lemak. Jeung paling importantly, euweuh sél gajih HGH ngan moal nyerah eusina tur teu ancur. Tapi lamun sél awak bakal butuh asam leuwih lemak, sarta ngarecahna sél gajih handapeun Peta kanaékan hormon kamekaran, sarta mobilisasi tina gajih ti deposit baris ngaronjatkeun nu bakal ngakibatkeun leungitna beurat. Lamun anjeun rék ka nyimpulkeun, awak ngan dimimitian dahar gajih sorangan. Jeung ieu, mimitina jeung foremost, Anjeun kudu jumlah cukup hormon pertumbuhan.

 

HGH Thailand leungit gajih di Bangkok

 

 Kursus hormon pertumbuhan pikeun leungitna beurat di Bangkok

Aya sababaraha regimens tina hormon pertumbuhan. Tiap di antarana boga tujuan dina tujuan béda jeung éta pangalusna saméméh ngawanohkeun salah sahiji aranjeunna konsultasi dokter di Thailand. Atawa, sahenteuna, nepi ka pastikeun beurat kaleungitan aya euweuh masalah sareng hormon tiroid sarta hormon séks, disebutkeun efek ekspektasi HGH ngan teu némbongkeun up.

Kursus Palasik of HGH pikeun leungitna beurat sarta ngahontal relief otot dimimitian ku injections subcutaneous unit 2 tamba sapopoé. Mun aranjeunna teu némbongkeun efek samping (handap), lajeng minggu kadua anjeun bisa ngaronjatkeun dosis keur satuan 5, tapi euweuh deui - ayana panjang dina awak dosis badag tina hormon pertumbuhan bakal ngakibatkeun kanyataan yen pankréas dina nyobian saimbang sakabéh jumlah jumlah alatan insulin anu overworked.

Catetan: Sok komo dianjurkeun pikeun mantuan nu pankréas dina ieu ku nyieun injections insulin tambahan. Tapi kade keur schemes pamakéan hormon pertumbuhan di dosages tinggi, leuwih ti unit 5 per poé.

Pikeun nyuntik hormon pertumbuhan lamun dina awak eta nyiptakeun kaayaan mungkin nu pangalusna, misalna jeung gula getih ngurangan. perioda dinya méméh hidangan (waktu nu sae dina hiji burih kosong isuk-isuk) jeung dina mangsa atawa sanggeus latihan sengit, nalika gula dikonsumsi dina aktivitas fisik. Dianjurkeun suntik subcutaneous, sanajan aya komentar positif ngeunaan bubuka HGH intramuscularly. Biasana nyuntik dina beuteung, nu mantuan nunjuk ka ngaduruk gajih di wewengkon ieu.

Sakabéh kursus HGH teu kudu ngaleuwihan 6 bulan. Antukna, nurutkeun para ahli, kaleungitan beurat nyaeta kaleungitan 2 pon tina gajih tur gaining 2 pon otot per bulan, tanpa dieting jeung latihan. Tapi paling importantly, efek sagala lampah aimed di lalaki leupas tina kaleuwihan beurat, bakal nyata ditingkatkeun. Jadi, General hasil beurat-rugi dina hormon pertumbuhan leuwih impressive batan élmuwan.

 Dina periode tangtu pikeun ningkatkeun éfék HGH kedah asupkeun di rezim latihan athletic, utamana pikeun kakuatan, 2-3 kali saminggu. Périodik latihan kakuatan perlu diluted aérobik. Dina raraga mantuan hormon pertumbuhan pindah awak kana métabolisme gajih, anjeun tiasa asupkeun lemes diet karbohidrat-gratis. Dina Umum, sanajan aya rekomendasi keur lengket ka diet kalori rata (ie dahar sarta méakkeun ngeunaan jumlah sarua kalori), malah dina sirkuit catu daya sareng kaleuwihan kalori bisa mawa pangaruh ngaduruk gajih nu dipikahoyong.

Salila kuliah pikeun leungitna beurat pangalusna Disarankeun inuman sarta leungitna beurat lianna - hormon pertumbuhan ampir teu konflik kalayan salah sahiji aranjeunna. Utamana ogé hormon tiroid, misalna tiroksin (100-150 μg poean) atanapi triiodothyronine (25 μg poean). Henteu ngan aranjeunna gajih burners ku sorangan, tapi ogé éfék mangpaat dina kelenjar tiroid. Sarta dina kursus hormon pertumbuhan manehna perlu deui - HGH nyegah fungsi sarta malah bisa ngakibatkeun kanaékan na, supaya hormon tiroid mangsa ieu bakal mantuan pikeun ngurangan manifestasi mungkin efek samping.

Béca jeung latar clenbuterol dina kursus hormon pertumbuhan ogé ningkatkeun gajih anjeun épék ngaduruk, najan kitu, ngaronjatkeun risiko efek samping maranéhanana.

HGH Thailand ngaduruk gajih

 

efek samping tina HGH

Kanyataanna, HGH nyaeta alam pikeun awak manusa. Contona, ku umur, na "sorangan" volume manusa diréduksi, jadi yén malikkeun meunangkeun HGH ti luar Sigana fenomena rada bahya, sagala beuki jadi lamun teu diteken bebas tina hormon dina awak urang. Ieu efek samping minimal tina HGH. Hal ieu mindeng dibandingkeun jeung stéroid (éfék kasebut sarupa, sarta migunakeun ngeunaan grup sarua individu), tapi teu mangaruhan produksi hormon séks, sarta alatan mékanisme béda tina aksi boga konsekuensi kirang pikaresepeun. Ogé sanggeus kursus hormon pertumbuhan henteu diperlukeun pikeun terapi pos-siklus, éta ogé ngabejaan ngeunaan kaamanan Na.

Di Thailand aya hiji mitos yén pamakéan hormon pertumbuhan pikeun leungitna beurat ngabalukarkeun paningkatan Ceuli, irung, pipi, basa, kartilage, tulang (jeung penampilan nabrak awon di tempat of mendi ti mendi), haté jeung organ internal sejenna (dina conto diberekeun di "bodybuilders hamil" anu atlit profésional anu geus dipelak awak na ayeuna characteristically bodong abdomén). Sadaya ieu memang bisa lumangsung, tapi ukur mun anjeun nyiksa tamba sareng kaleuwihan signifikan tina dosages dianjurkeun. A pamakéan HGH ilahar beurat kaleungitan sarupa henteu.

Paling sering éfék samping nyata HGH - carpal torowongan sindrom, dicirikeun ku numbness sahiji anggota awak. Tapi ieu pakait jeung komprési of saraf dina otot periphery ngaronjat, jadi laju leungitna beurat boga résiko kirang ti sindrom.

Dampak negatif dina pankréas na tiroid kelenjar, sakumaha disebutkeun di luhur. Resép - insulin jeung tiroid hormon visinil. Saatos discontinuation sahiji fungsi hormon kamekaran, kelenjar cageur.

éfék samping langka mangrupa kanaékan tekanan, nu bisa nyegah atanapi ngurangan dosis of HGH, atawa pangobatan nu ngurangan tekanan getih.

 

Dimana meuli hormon pertumbuhan di Thailand?

hormon pertumbuhan beuli meureun panggung pangpentingna tangtosna Na. nyatana nu paling dieters nu meuli HGH ti dealers "jeung leungeun" atanapi liwat situs web questionable. Tapi 75% tina narkoba di Thailand nu palsu rusak. Komo babaturan kahirupan nyata geus dibeuli teu dianggo alatan kanyataan yén maranéhanana éta ieu leres disimpen - HGH kedah tetep dina kulkas, éta ngaronjatkeun kahirupan rak na.

Hiji kacindekan nyaeta mésér hormon pertumbuhan ngan dina apotik. Ieu ubar dilarang, tapi ngan pikeun olahraga (cara nambahkeun atawa doping). Beuli hormon pertumbuhan pikeun leungitna beurat bisa rada jum'atan manggihan di Bangkok. obat Certified HGH anu "Genotropin","Ansomone"Jeung" Jintropin ". Kabéh. Jeung populér" luhur opat "," tops biru "jeung" Norditropin "nyaeta 100% palsu. Komo mun anjeun mésér hiji apoték ubar Certified anjeun teu kudu poho pariksa stiker pelindung on bungkusan nu nu dipasang ku pabrik pikeun merangan counterfeiting.