Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Nelepon & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Kumaha suntik HGH - Genotropin HGH instruksi kumaha sangkan suntik

Genotropin - mangrupakeun produk unik tina hormon pertumbuhan di Thailand sarta di nagara lianna, geus ngadegkeun sorangan salaku kualitas produk merenah jeung aman

Kumaha bebas nyuntik hormon pertumbuhan?

Saatos anjeun diaktipkeun nu HGH kalam Nyetél dosage nu peryogi, Anjeun bisa ngamimitian injecting

instruksi HGH Genotropin kumaha sangkan suntik

- dipiceun cap pelindung ti jarum

instruksi Genotropin HGH

- sagalana geus siap pikeun suntik, suntik geus rengse jeung leungeun beresih jeung kulit pre-diolah jeung alkohol

HGH nyuntik

- The tugas injecting hormon pertumbuhan handapeun kulit kana lapisan gajih (teu otot)

Catetan! Anjeun tiasa make tempat sagala dina awak (imbit, leg, burih atawa taktak)

- Next, anjeun kudu ngasupkeun jarum ka jerona milimeter 5, Anjeun tiasa ngalakukeun di sudut katuhu atawa lamping - sakumaha dina gambar

ingwctuions hgh kalawan genotopin

- Mangga ulah salempang, jarum pisan ipis, teu menyakiti pisan

- Lajeng ngan mencet tombol jeung tahan pikeun 5 detik

suntik somatropin

Siap! éta pisan basajan kalayan bantuan injections tina hormon kamekaran, anjeun lalaki ngora tur healthier unggal poé

hormon pertumbuhan urutan ayeuna klik di dieu!


Baca ogé:


comment 1

  • hatur nuhun kanggo instruksi jelas

    Mike

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun