Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Nelepon & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH Thailand apoték - Pasal dina hormon pertumbuhan

HGH (somatotropin) di Thailand

hormon pertumbuhan (somatotropin) - paling populer di kalangan atlit, bodybuilders jeung wisatawan séjénna di Thailand, mangrupakeun agén pharmacological. Saméméhna, jadi anabolik, somatotropin ieu dipaké ukur di bodybuilding, weightlifting sarta olahraga sejenna nu patali jeung musculature ngembangkeun, ayeuna atlit, gymnasts sarta wawakil olahraga kaulinan make eta malah leuwih aktip ti bodybuilders.
Somatotropin kabukti alat alus keur ngaronjatkeun daya tahan, well-dibuktikeun dina pengobatan tatu. Ku alatan éta, lingkup ubar ieu terus nambah. Tungtungna, skillfully, maké produk ieu, anjeun bisa ningkatkeun tumuwuhna hiji atlet ngora, tur ieu téh ogé penting tur pantes hiji sawala husus.

HGH Thailand
Naha teu awak perlu hormon somatotropic (HGH)? Soma hartina awak. Somatotropic hartina ngabogaan "tropism" - hiji pangirut pikeun awak. Salila tumuwuhna awak, somatotropin mangrupa faktor pertumbuhan utama. Tumuwuhna awak langsung gumantung kana kuantitas anak, duanana panjangna jeung lebar. Beuki somatotropin dina awak, beuki jalma tumuwuh.
Saatos zona pertumbuhan cartilaginous dina tulang rorongkong ossify, sarta tumuwuhna tulang dina titik panjang, pikeun sawatara waktu aya kénéh tumuwuhna tulang dina ketebalan. Di sawatara bagian rorongkong, nu zona tumuwuhna teu subjected mun ossification sapanjang hirup hiji jalma. wewengkon misalna tumuwuhna anu hadir di handap rahang, irung, leungeun jeung suku.
Kadangkala kacida kajadian nu keur rupa-rupa alesan dina umur ngora, anu

sékrési hormon pertumbuhan anu greatly ngaronjat. Lajeng tumuwuh raksasa, nu kadang ngahontal jangkungna leuwih ti 2 m. kaayaan ieu dianggap panyakit na ayeuna teh disebut "gigantism". Loba jalma pangeusina urang, kumaha oge, bakal janten pisan pleased jadi teu raksasa, tapi urang ngan tinggi. Loba Kolot hoyong ningkatkeun tumuwuhna barudak maranéhanana, sarta ayeuna eta geus mungkin.

Ku jalan kitu, éta lalaki tallest kantos cicing di Bumi, kapaksa paningkatan 2 m 48 cm (!). Kadang-kadang sékrési hormon pertumbuhan nambahan nyirorot geus aya awak sawawa, nalika lolobana zona pertumbuhan nu geus ditutup. Dina hal ieu, nurunkeun rahang, irung, leungeun jeung suku baé urang anu nyata dipelak. kaayaan ieu disebut acromegaly, nyaéta kanaékan bagian periferal awak. Dina sawawa jeung awak pinuh kabentuk, somatotropin ngalaksanakeun fungsi anabolik.

Éta jawab prosés tina sintésis protéin dina sakabéh organ jeung jaringan tanpa iwal. Sababaraha urang terang yen HGH tambah sagalana oge hormon stres. Dina stress, anu tingkat glukosa getih dina getih naék sharply, sarta ieu mantuan awak beradaptasi ka situasi nguntungkeun ku cara ningkatkeun sintésis protéin, utamana dina struktur énergi sél.

Ku alatan éta, urang konstitusi kuat ku rorongkong kuat alus sacara umum anu hadé bisa ditolerir ku sagala sorts stresses na vicissitudes tina kahirupan urang. Éta nu mantuan di ieu ku somatotropin. Ti zona tumuwuhna handap rahang, irung, leungeun jeung suku nu pernah ditutup, ieu "bagian" tumuwuh sapanjang hirup. Tapi sanajan di umur heubeul aranjeunna tumuwuh saeutik, rata-rata ku 5-8 mm.

Aya kitu, na iwal maranéhanana, hiji jalma dina umur pangsiun, irung na fists ngahontal hiji ukuran rada impressive, anu boga fungsi minangka subyek konstan pikeun guyonan sabudeureun. studi badag skala di Thailand tos ditémbongkeun yén sanggeus parantosan tumuwuhna dina umur ngora, baé salila hirup saterusna masih rada "tumuwuh nepi". Tapi kamekaran ieu pisan saeutik. Ku umur 60, lalaki tumuwuh 8-10 mm panjang sarta ngeunaan lebar sarua.

tumuwuhna ieu kitu, siluman alatan stooping na weakening tina otot, nu datangna ka umur ieu paling jalma. Ku kurangna hormon pertumbuhan di budak leutik, urang tumuwuh pohara leutik, sarta aranjeunna disebut dwarfs. Dina basa médis, kaayaan ieu disebut "nanism hypophysial". Dina ayana deficit tina hormon pertumbuhan dina sawawa tumuwuhna normal, sagala rupa jenis dystrophy ngamekarkeun, nu kadang malah tungtungna maot, tapi maranéhna pisan jarang. Dina sorangan, nami "hypophysial nanism" geus nunjukkeun yen somatotropin dihasilkeun dina kelenjar hipofisis.

Naon kelenjar hipofisis ayeuna weruh kabéh atawa ampir kabéh. Kelenjar hipofisis teh appendage cerebral handap, nu outgrowth dina dasar uteuk. Bentuk jeung ukuranana ti kelenjar hipofisis nyarupaan céri. Kelenjar hipofisis ditangtayungan ogé dina kakuatan kerentanan hampang na.

Hal ieu lokasina dina hal tulang kuat - nu "sela Turki" dina dasar tangkorak. Dina kelenjar hipofisis hormon lianna dihasilkeun - hormon tiroid-stimulating (mangaruhan kelenjar tiroid), adreno corticotropic (ngaktifkeun kelenjar adrénal), gonadotropic (ngaktifkeun kelenjar kelamin), jeung nu lianna.

Karya hipofisis kasebut diatur ku hipotalamus, wewengkon husus tina midbrain nu. Aya, liberins na statins anu keur dimekarkeun. Pikeun hormon somatotropic, somatoliberin na somatostatin penting. hipotalamus Somatoliberin ngaronjatkeun sékrési ofgrowth hormon ku kelenjar hipofisis. Somatostatin, sabalikna, nyegah produksi somatotropin. Mun urang hayang ngaronjatkeun jumlah hormon pertumbuhan dina awak, mangka kudu boh nambahan jumlah somatoliberin, atawa ngurangan jumlah somatostatin.

Pikeun lila eta ieu dipercaya yén hormon pertumbuhan sanggup sorangan anu nimpah jaringan otot, kartilage jeung organ internal. Salajengna tétéla yén ieu teu jadi. HGH téh bisa mangaruhan sél ngan di vitro di kadarna ngeunaan 2,000 kali leuwih luhur ti fisiologis. Dina awak normal, anu HGH tindakan solely on ati.

Ati ngahasilkeun faktor pertumbuhan insulin-kawas nu disebut oge somatomedin. Somatomedin - oge boga pangaruh anabolik jeung kamekaran, mangaruhan sél targét. Salaku clinician a, abdi sering ningali kasus lamun sanggeus kasakit ati parna anak eureun tumuwuh sarta kaayaan sarupa nanism hipofisis lumangsung, najan kasakit kawas kitu disababkeun ku kurangna somatomedine.

Di sisi séjén, acromegaly geus ilahar jeung tingkat normal glukosa dina getih. Kasakit dina hal ieu disababkeun ku hiji tingkat kaleuleuwihan somatomedine dina getih. Sacara umum, ranté tina pangaturan anabolisme kalayan hormon somatotropic dilarapkeun ka otot rangka nyaéta saperti kieu:

 

Mun urang hayang boga pangaruh anabolik, nyebutkeun, dina sél otot, mangka urang bisa:
1. Ningkatkeun jumlah somatoliberin dina hipotalamus.
2. Ngurangan jumlah somatostatin.
3. Lebetkeun kana STG awak.
4. Ngenalkeun kana somatomedin awak.
Dina boh kasus ieu, hasil ahir bakal kahontal. Tur anjeun bisa balik duanana sapanjang jalur tina ngawanohkeun faktor diperlukeun ti luar, sarta sapanjang jalur tina stimulating produksi na ku organisme sorangan. Anjeun masih bisa balik dina jalur tina ngaronjatna
sensitipitas sél ka gizi diperlukeun, tapi paguneman ieu acan datang. Hayu urang néangan leuwih raket dina sakabeh ranté pangaturan somatotropin

tur mimitian perlakuan ieu kalawan somatotropin.After sadayana, dina aspék sajarah, eta sadayana dimimitian ku eta. STG mangrupakeun hormon péptida. Ieu ngawengku hiji asam amino ranté sahingga lila Wanadri résidu asam amino 191. Salaku awal salaku 1921, physiologists dina percobaan dina sato evoked gigantism eksperimen nalika aranjeunna ngawanohkeun ekstrak atah tina lobus anterior tina kelenjar hipofisis bovine. Salaku tiasa urang tingali, kamungkinan ngaronjatkeun pertumbuhan hiji organisme ngora geus dibuktikeun keur lila geus.

somatotropin dimurnikeun asalna sato munggaran diékstraksi di 1944, Uman - di 1956. Malah teras, kalayan bantuan STH, dwarfs kalawan konsistén hasilna alus mimiti dirawat kalayan bisa jeung utama. Salajengna, éta ieu kapanggih yén aya sahanteuna tilu bentuk STH kalawan beurat molekul béda. Dina awak manusa, STH dihasilkeun dina sél eosinophilic disebut tina kelenjar hipofisis.

Dina tumor sél eosinophilic, sakumaha aturan, maranéhanana instansi of gigantism ngembangkeun nalika tumuwuhna manusa loba gede ti 2 m. Dina tahap ieu ngembangkeun ubar, tumor sapertos anu hasil diperlakukeun duanana medically na operatively. tumuwuh luhur, kumaha oge, tetep. Diantara pamaén basket-kelas dunya, aya loba jalma anu underwent bedah hipofisis dina taun ngora maranéhanana.

tumor dicabut ngaliwatan irung (!), Jeung baé akherat, sabab lamun euweuh kungsi kajadian. Aya kitu, perkara inoperable. Di sisi séjén, jumlah tina artifisial "dipelak" pamaén geus tumuwuh, nu dina umur ngora ieu nyuntik kalayan hormon pertumbuhan nambahan tumuwuh.

Ayana sékrési hormon pertumbuhan kana getih ieu pulsed. Beurang aya, sakumaha aturan, 6-9 puncak badag. Jumlah puncak sapertos kadang ngahontal 12. Jangkungna tina puncak naek mibanda aktivitas fisik jeung mangsa sare. Dina hidangan, jangkungna tina puncak tina sékrési somatotropin, sabalikna, nurun, utamana lamun dahareun ieu téh karbohidrat.

The STG tina sakabéh mamalia boga inti aktif sacara biologis sarua. spésiés sato handap filogenetik meta pikeun GHGs luhur, tapi STG spésiés handap teu meta dina spésiés luhur. Manusa STG, contona, tindakan dina sagala jinis sasatoan, tapi euweuh sato somatotropin per jalma tindakan.

STG monyét bakal meta dina spésiés sato beuki kirang canggih, tapi teu on manusa. The STG sahiji lauk paus deui bakal meta dina sato tina organisasi handap, tapi teu ukur dina manusa atawa monyét, jsb


Baca ogé:


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun