Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Panggero & WhatsApp, Line + 66 94 635 76 37

Hormon tumuwuh di Bangkok. Mangpaat hormon pertumbuhan di Thailand

Dinten Abdi hoyong ngobrol ngeunaan ubar nu keur loba anu ditutupan ku
a curtain of rasiah. obat mujijat ieu disebut - hormon pertumbuhan.



hormon pertumbuhan (hormon kamekaran, STH, HGH, somatotropin, somatropin) nyaéta
hormon péptida di lobus anterior tina kelenjar hipofisis, dipaké
dina olahraga pikeun formasi relief otot. Ieu mimitina disadiakeun
di 1956. Ngagaduhan nami hormon pertumbuhan atawa somatotropin (tina basa Latin
lele - awak) sabab di pamuda eta ngabalukarkeun akselerasi
pertumbuhan linier, lolobana alatan tumuwuhna tulang tubular lila tina
extremities.



hormon pertumbuhan anu dirilis dina kelenjar hipofisis di respon kana
sinyal tina hipotalamus. Kira sanggeus dua puluh taun,
jalma ngurangan produksi hormon ieu ku awak. sepuh tina
awak ieu pakait sareng tingkat sékrési hormon pertumbuhan. Saterusna
unggal 10 taun tingkat produksi hormon pertumbuhan ragrag ku 15%.

hormon pertumbuhan teu gaduh béda kelamin. Tingkat nya sami
pikeun lalaki sarta awéwé. Najan kanyataan yén pamakéan narkoba anu ngandung
hormon pertumbuhan dilarang ku (Organization Anti nambahkeun atawa doping Dunya) Wado,
di Thailand, ubar ieu sadia kalawan bébas.



Kaunggulan tina hormon pertumbuhan anu luar biasa - aya teu loba
gizi olahraga, péptida, atawa malah stéroid anabolik. Hal ieu dipercaya
yén hormon pertumbuhan boga pangaruh positif dina ingetan, eta reverses nu
prosés sepuh jeung ngajadikeun kulit ngora.

Ogé, kaunggulan utamina nyaéta: réduksi tina gajih awakna kaleuwihan, ningkatkeun
dina massa otot, ngurangan di angka tina wrinkles sarta pencegahan pikeun
wrinkles hareup, ngaronjat dénsitas tulang tina rorongkong jeung
strengthening tina sistim imun.



Hal ieu dikabarkan yén Demi Moore kawentar, Robbie Williams sarta Madonna
dipaké injections hormonal, sarta Stallone malah sumping peuntas ilegal
angkutan hormon pertumbuhan badag ngaliwatan wates Australia urang,
dibawa lengkep jum'atan di Thailand.

dokter Certified practicing injections tina hormon pertumbuhan yakin yén
bahaya pikeun fans nya ukur hiji hal - ngajalankeun kana palsu a. siga
perlakuan anu mirah, sarta ku meuli hormon dina Internet, aya
a résiko tina acquiring hiji zat nu teu salawasna tina kaharti
asalna.



Sanajan aya pendapat sejen tina peneliti anu nunjukkeun yén
sipat rejuvenating tamba ieu aya greatly exaggerated. jeung
yén hormon pertumbuhan malah bisa ngarugikeun awak.

Dina sababaraha ulasan, HGH ieu credited kalawan efek samping nu eta saukur
moal bisa membangkitkan. Contona, paningkatan dina beuteung boga ilmiah
konfirmasi. Ieu mungkin dina teori wungkul lamun ngagabungkeun HGH kalawan
stéroid jeung consuming jumlah anu kacida gedéna dahareun



Ogé, hormon pertumbuhan henteu mangaruhan tingkat téstostéron, libido
jeung fungsi seksual, kawas stéroid. hormon pertumbuhan pikeun lalaki anu cukup
aman tina segi lapisan intim. Di Thailand, eta oge dipercaya
yén HGH ngabalukarkeun tumor, tapi ieu geus refuted pangajian. Éta tiasa
ngan ngangsonan ngembangkeun gancang tina tumor geus aya (saméméh
mimiti hormon pertumbuhan perlu lulus screening ka
ngaluarkeun ngembangkeun prosés misalna).



Ngembangkeun efek samping signifikan lamun ngagunakeun dianjurkeun
dosis diidinan tina hormon pertumbuhan anu mustahil. Muhun, ku jalan
ngeunaan efek samping leutik, bisa disebutkeun yen aranjeunna gampang ngaleungitkeun,
lolobana tanpa pangobatan tambahan.



Handap ti ieu umum, éta bisa pamadegan yén hormon pertumbuhan
mangrupakeun ubar aman. Numutkeun bodybuilders ti Thailand, 88% jalma
nyokot HGH nganggap hal éta mangrupa obat mujarab. Ogé, 86% nyatet hiji bener
noticeable ngaduruk gajih sarta gain dina massa otot. Kanaékan
indikator kakuatan ieu dicatet ku 79%. Dina waktu nu sarua, leuwih ti 80% tina
responden pisan gampang bisa ditolerir injections tina hormon pertumbuhan. sisi
épék anu ngan noticed ku 23% tina atlit resorting mun sedeng
dosis tina hormon. Dasarna, nu halangan utama pikeun meunang aranjeunna
teu résiko, tapi harga tinggi na senang tina hormon pertumbuhan.



Dulur anu geus mutuskeun pikeun ngamimitian nyokot hormon pertumbuhan kedah nyandak
jaga teu ukur ngeunaan posisi finansial kacukupan (sanggeus kabeh, hormon
Peta sareng pamakéan occasional atawa pamakéan di dosages low lemah cukup), tapi
ogé ngeunaan produk kualitas procured.

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun


Baca ogé: