Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Panggero & WhatsApp, Line + 66 94 635 76 37

Hormon Tumuwuh manusa di Bangkok - Taliwang HGH ka customer Hotel

orde baru pikeun 2 pensGenotropin GoQuick Pen (36IU) di Bangkok

- Di rebo isuk nampa hiji urutan ti Bangkok, klien nanya sangkan pangiriman pikeun hotél na ku kituna manéhna bisa nyokot di lobi hotél.

- Dina malem sanggeus 6: 00 kurir kami dijieun pangiriman ka customer hotél

Eusi KIT:

  • Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU)
  • swab alkohol
  • BD Ultra Rupa Pen Jarum (potongan 40)
  • wadahna cooling médis (2-8 hawa derajat)

pangiriman haratis sareng mayar kontan

Hormon Tumuwuh manusa di Bangkok

klien ieu pleased sarta ninggalkeun urang ku eupan balik positif dina WhatsApp obrolan customer publik urang

Hormon Tumuwuh manusa di Bangkok

hormon pertumbuhan urutan ayeuna!

 


comment 1

  • 3rd waktos kana tatanan ti anjeun na salawasna pisan profésional sarta ilaharna mimiti

    Hornat

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun


Baca ogé: