Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Nelepon & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH сlinic Bangkok - nyadiakeun kiriman hormon pertumbuhan di Thailand

- urutan Anyar ti Bangkok, nasabah ngahubungi kami di 9 am, dilaporkeun kahayang mésér 1 kalam of Genotropin GoQuick Pen (36IU). Jieun pangiriman pikeun condo customer di Bangkok

- kurir kami geus disiapkeun hiji urutan

Harga 16,000 ฿ THB

Eusi KIT:

Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU) (1 kalam)
swab alkohol
BD Ultra Rupa Pen Jarum (potongan 40)
cooling wadahna médis (2-8 hawa derajat)

- Taliwang kurir téh haratis, dipigawé di 6 pm

- mayar kontan

- poto jeung eupan balik customer

hgh klinik Bangkok

hgh klinik Bangkok

 


Baca ogé:


comment 1

  • pangiriman gancang. Abdi senang jeung urutan ieu. Nice pangiriman bodo tur sumping di pakét sareng és. temp katuhu katuhu sagalana. Kabéh alus.

    Martin_fit

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun