Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Panggero & WhatsApp, Line + 66 94 635 76 37

HGH Kit Thailand - kit of Genotropin pens ti Pfizer di Bangkok

orde baru di Bangkok - kit of Genotropin goquick kalam ti Pfizer

Pangiriman ku kurir, pembayaran dina tunai

eusi Kit:
Genotropin goquick kalam 12mg (36iu) x 5
swab alkohol
BD ultra jarum kalam rupa (potongan 200)
cooling wadahna médis (2-8 hawa derajat)

HGH Kit Thailand

 


comment 1

  • layanan palanggan gancang, profésional sarta alus

    Polina

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun


Baca ogé: