Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Nelepon & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH klinik Bangkok nyadiakeun tina hormon Tumuwuh Asasi Manusa di Thailand

apotik kami mangrupa supplier resmi produk hormon pertumbuhan mun Pfizer di Bangkok Thailand

Dinten, 12 pakét tina hormon pertumbuhan (Genotropin GoQuick Pen 12mg 36IU) Dikirimkeun ka klien biasa urang ti Malaysia

HGH klinik Bangkok nyadiakeun tina hormon Tumuwuh Asasi Manusa di Thailand

pangiriman kurir dina wadah refrigerated di hotél klien kami urang, ku set bébas tina jarum

pembayaran dina kas, dikurangan 7% diskon ka customer biasa tina daptar harga kami

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1920/1981/files/Genotropin_14e9e9ed-1876-40b0-9511-099085f5e6a3.pdf

hgh klinik Bangkok

 

hgh klinik Bangkok


Baca ogé:


comment 1

  • Hatur u ... nampi 12 pens dina urutan alus

    Guan

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun