Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Panggero & WhatsApp, Line + 66 94 635 76 37

Genotropin Sidney - urutan Anyar ti HGH Genotropin kalam ti Australia

- ditampa hiji urutan ti klien ti Australia ka dayeuh Sydney, nepi ka hormon pertumbuhan - Genotropin kalam 36 IU

- Urang dikirim hiji instruksi mayar ka klien dina hiji mindahkeun internasional Swift

- pembayaran ditampa dina jam 24 kana rekening bank kami

- Poé salajengna urang dikirim urutan ka ladenan pangiriman UPS di Bangkok

Kumaha carana meunang HGH di Australia

- di poé 2 klien nu narima urutan na

Dimana meuli HGH di Australia

 


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun


Baca ogé: