Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Nelepon & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH Farmasi di Bangkok - nampa keur mayar Western Union

HGH Farmasi di Bangkok

Kumaha sangkan Western Union International Duit Transfer?

Ayeuna anjeun bisa mayar pesenan Anjeun dina ramatloka urang ngagunakeun internasional
Sistim mindahkeun duit Western Union. Anjeun bisa mindahkeun duit di mana wae
kantor ti agén parusahaan

di nagara anjeun, opilarian ffice ku link dina loka resmi

The Western Union mindahkeun nyaéta sistem paling aman, anjeun tiasa nganggo
modeu online lagu prosés mindahkeun tina satengah jalan Anjeun
mindahkeun atawa balik

Kumaha carana mayar ku Western Union pikeun produk HGH?

Saatos nempatkeun hiji urutan on ramatloka kami sarta milih metodeu pamayaran
"Western Union" anjeun bakal nampa informasi dina surélék anjeun jeung
rinci mayar.

Hareup jeung data maneh narima, anjeun kudu indit ka kantor pangcaketna
pikeun mindahkeun duit. Prosés urus nyokot moal leuwih ti 15
menit.

Sanggeus ngirim transperna anjeun bakal nampa sababaraha tracking 10-angka
(MTCN) Ngaran na mindahkeun jumlah ngaran surname pangirim

Catetan (punten jaga dokumen finansial)

pangiriman internasional ngeunaan hormon pertumbuhan ti Thailand

Sanggeus mayar dikonfirmasi, urutan anjeun bakal dikirim dina jam 12 (maca ngeunaan pangiriman)

Urang ngurus resi pembayaran sarta pangiriman pikeun konsumén urang,

Anjeun tiasa nempatkeun hiji urutan on kieukaca

 

 



Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun