Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Panggero & WhatsApp, Line + 66 94 635 76 37

HGH Farmasi di Bangkok nampa bayaran tunai

mayar kontan di Bangkok

online apoték hormon pertumbuhan kami di Bangkok narima pembayaran ku tunai,
ngan sadia di Thailand Baht, pangmayaran dijieun pikeun kurir nu sanggeus
mariksa jeung inspecting urutan pribadi Anjeun.

Kumaha carana mayar ti kota lianna jeung wewengkon di Thailand?

Mayar ka konsumén ti Phuket, Chiang Mai atawa kota sejen tur
wewengkon Thailand dijieun ku prepayment.

Saanggeus ditempatkeun hiji urutan on ramatloka urang ngagunakeun karanjang balanja
atanapi liwat hiji konsultan online, urang bakal dikirim bank rinci akun kami
mun email anjeun mayar.

- Ngaran bank

- Nomer akun

- Nami Perusahaan

Saatos confirming mayar dina jam 3-12 urang ngilikan barang anjeun
di alamat pengiriman barang

Baca leuwih seueur tentang pangiriman (link)

Kumaha kuring nambahan duit akun apoték HGH?

Ka luhur nepi rekening di tunai, aya cara 2, hayu urang ngobrol ngeunaan tiap hiji.

1) luhureun Akun up liwat ATM

2) Dina unggal puseur balanja atawa toko Thailand utama, anjeun tiasa manggihan ATM
Mesin keur luhur nepi na mindahkeun dana pikeun panarima sejen, ieu tiasa
dilakukeun ngagunakeun kartu atawa ngaliwatan mesin tunai anu nampa tunai

Jang ngalampahkeun ieu, pilih operasi di ATM

- urus Duit

- Lebetkeun nami bank

- Jumlah akun waris urang

- Lajeng mayar di kas atawa dina kartu

- Saatos konfirmasi, mastikeun nami na parusahaan nami panarima nu

- Konpirmasi hiji urutan

Sanggeus completing mayar éta, mangga simpen resi nu

 

Mindahkeun ngaliwatan cabang bank

Lamun balik ku diri langsung ka bank, sakabeh proses bakal

nyandak henteu leuwih ti 15 menit, ngan nulis atawa nyitak sacara rinci pikeun
pamayaran sateuacanna, mindahkeun data mindahkeun bank ka bank, anu
pagawé bank bakal mantuan Anjeun nransper kalayan seuri jeung lemesna.

Pikeun Panyekel akun bank di Thailand, anu prosés pembayaran téh malah
gampang, pangmayaran bisa dijieun maké aplikasi mobile perbankan atawa
perbankan online tanpa ninggalkeun lembur.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun