Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Nelepon & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH Thailand apoték nyadiakeun pangiriman bébas produk HGH

HGH Thailand apoték nyadiakeun pangiriman bébas tina Genotropin jeung produk HGH sejenna ka sadaya wewengkon Thailand

pangiriman kurir di Bangkok

pangiriman kurir di Bangkok - apoték kami nyokot pesenan ti 9: 00 am - 8: 00 WIB, pesenan narima saméméh 3: 00 pm bakal dikirimkeun sami poé.
Pemesanan narima sanggeus 3: 00 pm Atang bakal diprosés nu Poe isukna, sadaya pangiriman ti 9: 00 am kana 3: 00 WIB.

pangiriman Express jeung mayar kontan dina Bangkok. Arurang ngirim pertumbuhan hormon via Air kargo ka Chiang Mai, Phuket.
mail Express jeung Pattaya, Hua Hin, Udon Thani, Koh Samui, Koh Chang,
Suratkhani jeung sakabeh kota sejen tur propinsi Thailand.

Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun hiji urutan?

Saatos Anjeun kungsi dilaksanakeun hiji urutan on ramatloka kami liwat karinjang nu atanapi liwat konsultan dina website, dikonfirmasi alamat na waktu ordo, kurir urang dimimitian nempatkeun dina persiapan bungkusan tina hormon pertumbuhan.


"Mangga ninggalkeun informasi kontak Anjeun ngahubungan anjeun, surélék, telepon
Jumlah atanapi Whatsapp, Line, Viber (dina kasus henteuna angka Thailand) ".


Packing sarta alat-alat

Urang bakal nahan Genotropin dina wadah médis kalayan és, kana ngajaga hawa pangalusna pikeun neundeun hormon pertumbuhan 2-8 derajat.

kit teh ngawengku (haratis):

  • swab alkohol
  • BD Ultra Rupa Pen Jarum (40 buah) pikeun tiap kalam
  • cooling wadahna médis (2-8 hawa derajat)

Saatos paking ordo, kurir kami wartosan iyeu maneh jam 1-2 saméméh pangiriman (pikeun ngonfirmasi urutan anjeun)
kurir bakal nganteurkeun pesenan ka imah anjeun, hotél, susun atawa tempat pasamoan (misalna bandara jeung nu lianna)

HGH Thailand apoték
Sanggeus narima urutan anjeun kudu mayar kurir di cash (urang nampi
ngan baht Thailand).
Ongkos produk Genotropin nyokot 1-2 poé ka Phuket na Chiang Mai.
Pikeun tanggal, urang ulah nyieun pangiriman kurir ka Chiang Mai na Phuket (ngarobah sacara rinci di konsultan na pangiriman tambahan pilihan).
Meunang hormon pertumbuhan di Phuket atanapi Chiang Mai ku terminal kargo Air prepaid

Kumaha carana nempatkeun hiji urutan di Phuket na Chiang Mai?

Saatos nempatkeun urutan Anjeun liwat karinjang nu konsultan urang dina Website, telepon atawa email

"Punten nunjukkeun nyata ngaran hareup jeung tukang anjeun pikeun nampa pesenan jeung
wincik kontak "


Urang bakal dikirim Anjeun rinci bank urang keur mayar, konfirmasi tina
Alamat pangiriman, teras urang wartosan iyeu maneh ku telepon keur salajengna rinci.
Sanggeus narima pembayaran kana rekening bank urang. kurir kami ti 9: 00 am mun 8: 00 pm bakal ngirim pesenan anjeun ka bandara di Bangkok dina médis wadahna ku és, ngaliwatan jasa pangiriman Thailand Airways hawa kargo di Thailand. Urang eusian kaluar dokumén perlu, ngaran na surname tina panarima, sakumaha ogé kota jeung bandara mana nasabah tiasa nampi urutan na. Kabéh pesenan dikirim ku kapal terbang munggaran.

Kumaha carana meunang hiji urutan?

Kumpulkeun ordo pisan gampang, anjeun ngan kudu buka bandara, Hawa kargo terminal, ku paspor atanapi id kartu pikeun meunangkeun pesenan Anjeun. Anjeun kedah nampilkeun ka pagawe tina jandéla pangiriman kargo Air éta resi keur urutan Anjeun.

HGH Thailand apoték

pangiriman Genotropin mun Hua Hin, Pattaya jeung kota sejen jeung wewengkon
tina Thailand (1-3 poé)

Pangiriman pikeun Hua Hin, Pattaya jeung kota sejen tur wewengkon Thailand dijieun ku prepayment maké suweng nganyatakeun pos jasa Thailand. Sanggeus narima pesenan ngaliwatan konsultan hiji dina ramatloka atawa urutan karinjang (ngaran Alamat na rinci kontak) Urang bakal ngirim wincik keur mayar tina akun bank Thailand urang. saatos resi pembayaran, kurir kami bakal ngolah tumuwuhna bungkusan hormon dina kemasan médis pikeun ngirim ka nasabah. Ngirim timbul tina 9: 00 am kana 8: 00 pm via suweng nganyatakeun Thailand pos jasa (waktu nu diperlukeun 1-3 poé gumantung kana alamat pangiriman)
Sanggeus ngirim, urang bakal dikirim Anjeun jumlah tracking tina urutan, anjeun moal nampi eta di panto alamat pangiriman anjeun ka panto.

Kumaha sangkan hiji mindahkeun ka rekening bank di Thailand?

mindahkeun Bank nya éta métode paling dipercaya jeung aman pembayaran pikeun barang sarta jasa di Thailand, pikeun nyieun Mindahkeun anjeun ngan kudu nyaho jumlah akun tur bank waris ngeunaan badami.
mindahkeun éta bisa dipigawé di ATM sagala maké replenishment tunai di ATM jeung nangtukeun jumlah akun panarima.

mindahkeun éta bisa dipigawé di jalma liwat bank, keur kesederhanaan,
nyaritakeun konsultan di bank nu hayang Anjeun nransper tur eta bakal
teu nyandak leuwih ti 15 menit.



koméntar 4

  • Hei. Kuring dikirim screenshot a. Naha anjeun meunang eta?

    Suzanentic
  • Hei. Kuring dikirim screenshot a. Naha anjeun meunang eta?

    SuzanWhicy
  • Sumuhun, yakin kana kantor kami di Bangkok

    pangmayaran online ku kartu kiridit teu sadia

    Jan
  • Dupi abdi tiasa mayar ku kartu kiridit 💳?

    Michael

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, komentar kudu disatujuan saméméh maranéhna téh diterbitkeun