Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Panggero & WhatsApp, Line + 66 94 635 76 37

Anti sepuh Hormon Tumuwuh di Bangkok - HGH Terapi di Thailand

Anti sepuh HGH Thailand

Hormon pertumbuhan manusa ngalawan sepuh prématur. Hasil percobaan klinis di Thailand.

Dina 1999, Institute nasional di Thailand on sepuh geus diterbitkeun salah sahiji loba studi penting na relevan kana efektivitas terapi substitusi kalawan ngagunakeun hormon pertumbuhan manusa (HGH) .The tujuan pangajaran ieu obyektif teu ngan nyobian pikeun mastikeun nu efficacy perlakuan hormon HGH, tapi keur ngalaksanakeun hiji ulikan saimbang nu bakal ningkatkeun pangaweruh médis nu patali jeung pamakéan potensi HGH di anti sepuh. pamilon ulikan anu dibagi jadi dua kelompok. Kelompok ékspérimén narima injections of HGH, sedengkeun kelompok kontrol narima injections of placebo a.

A ganda-buta ulikan HGH

Ulikan ku alam ieu ganda-buta, ie ngayakeun dokter atawa penderita terang saha narima injections of HGH, tapi anu nyuntik placebo a. Ulikan ieu ogé mangrupa acara nasional anu ngawengku klinik ti peuntas Thailand. Milu dina percobaan, duanana penderita sarta sababaraha kalayan gejala kakurangan tina hormon pertumbuhan manusa. Hiji grup objék studi éta signifikan dina ukuran sarta éta bisa nyadiakeun tingkat luhur reliabiliti kalawan kamampuhan pikeun ngadeteksi malah standar low kapercayaan.

Suntik HGH digabungkeun jeung wangun séjén perlakuan

Sanajan ulikan ieu utamana devoted kana terapi gaganti maké hormon pertumbuhan manusa, upami diperlukeun, penderita ogé narima téstostéron, progesteron na éstrogén. Tujuan tina ulikan ieu henteu ukur keur demonstrate mangpaat mungkin tina hormon pertumbuhan manusa sarta kawas hormon lianna, kayaning téstostéron, progesteron na éstrogén. Ieu ngamajukeun ogé potensi terapi of injections HGH.

Perlakuan sepuh hormon pertumbuhan di Thailand

Pamakéan HGH dilaporkeun ku sabar

Dr Thierry Hertoghe, diterbitkeun mangrupa ulikan klinis nu terapi gaganti tina hormon HGH anu dibikeun ka penderita nalangsara ti kakurangan tina hormon pertumbuhan manusa. penderita ieu miboga rentang umur pisan lega. Sabar bungsu éta 27 heubeul taun sarta 82 sabar pangkolotna. Dina awal pangajaran, Dr. Hertoghe sareng kolega Anjeun na meticulously documented kaayaan sagala pasien.

Sanggeus aranjeunna documented status kasehatan pasien maranéhanana, maranéhna nyieun hormon ngagantian suntik HGH salila dua bulan. Dr Hertoghe ieu kapanggih ku penderita sarta ménta aranjeunna ngeusian kaluar survey nu aranjeunna diwaler ngeunaan épék perlakuan ngagunakeun angkét dijelaskeun naon pedah aranjeunna nampi ti injections tina hormon pertumbuhan manusa. handap mangrupa daptar sadaya patarosan tina angkét jeung persentase pasien anu direspon nunjukkeun yén kaayaan maranéhna sempet ningkat.

tanda fisik kakurangan HGH jeung sepuh

Jumlah éta ngurangan tina wrinkles on rupi - 75,5%

Wrinkles mangrupa salah sahiji tanda paling katingali kulit aging.The dimimitian mun leungit élastisitas sarta fullness na eta kabentuk jadi garis lampu na wrinkles jero. Lolobana pasien anu geus benefited ti injections tina hormon pertumbuhan manusa, ditandaan yen HGH geus softened garis rupa atawa ngarah ka leungit wrinkles. Injections kalayan hormon pertumbuhan manusa anu bisa moisturize sél kulit jeung ngaronjatkeun kakuatan otot raray, boh nu maénkeun peran dina leungit wrinkles.

Kulit tighter dina beuheung na raray - 67%

Lamun lalaki jeung umur awéwé, otot ngaleuleuskeun handapeun kulit, ngabalukarkeun dilogorkeunnana kulit dina otot nu. Ampir dua per tilu pasien dr Hertoghe urang dilaporkeun yén salaku hasil tina terapi gaganti sareng hormon pertumbuhan manusa geus turun kulit sagging dina beuheung na beungeut. Injections of HGH éta bisa ngaronjatkeun nada otot awak, anu janten manfaat na.

otot leuwih solid mangrupa 60.7%

Leuwih ti genep kaluar tina sapuluh penderita kaasup dina pangajaran Dr Hertoghe, dina dua bulan ti injections HGH, nada otot robah. Hormon pertumbuhan manusa éta bisa nambahan, kawas nada otot, sarta ukuranana otot ku cara ngarobah penampilan estetika tina otot jeung kakuatan maranéhanana. Mun penderita gaduh tingkat sehat hormon pertumbuhan manusa, otot meunang leuwih energi jeung bbm dina bentuk insulin-kawas faktor pertumbuhan 1 nu optimizes kaséhatan otot, utamana dina kombinasi kalayan sababaraha latihan gunana sarta diet.

Tingkat handap gajih awakna - 48%

Ampir satengah tina pasien anu milu dina ulikan ieu salaku hasil tina injections HGH robah indéks massa awak. Hormon pertumbuhan manusa muterkeun hiji peran penting dina métabolisme, nu greatly mangaruhan kumaha otot sarta deposit tina gajih sato dina awak, tapi utamana di sabudeureun éta bagian pertengahan. Ati robah HGH kana IGF-1, sarta boga kamampuh pikeun ngarecah jaringan gajih damang jeung ngahurungkeun kana énergi tambahan!

anti sepuh hgh Thailand

A kandel, kulit kuat ka 34.5%

Leuwih ti nu katilu responden nyatet parobahan signifikan dina nada kulit. penderita ieu ngalaman parobahan dina struktur kulit. hasilna nyaeta tegangan ti otot jeung ngaronjat hidrasi sél, moal ukur wrinkles jeung kulit sagging boga kacenderungan ngaleungit, tapi ieu parobahan fisiologis ogé nyumbang kana ngaronjatkeun kalenturan sarta volume kulit. sél kulit kawas naon sél lianna dina awak merlukeun fungsi hidrasi optimal luyu. sél kulit nu euweuh béda. Bédana téh nu kulit téh organ anu terus kakeunaan tekanan éksternal, kayaning sinar panonpoé, suhu sarta angin. Hormon pertumbuhan manusa bisa ngajaga kulit tina elemen sarta nyegah dehidrasi, nu ngabantuan kulit tetep awét, kuat sarta nolak tina karuksakan.

Ngaronjat volume bulu - 28,1%

Langkung ti saparapat pamilon dina ulikan ieu ngalaman parobahan bulu maranéhna salaku hasil tina paparan di hormon pertumbuhan manusa. Sanajan hasilna positif ieu rada tersiér, bagian signifikan tina jalma anu nyandak perlakuan HGH, mertimbangkeun bulu healthier salaku hasil tina perlakuan. Nalika sél kulit appropriately rehydrate na rejuvenate, éta ogé ngaronjatkeun kaséhatan follicles bulu. follicles bulu téh cukup ku hiji jenis dinonaktipkeun sél kulit ku kituna kaséhatan kulit oge muterkeun hiji peran langsung dina kasehatan buuk.

Anti sepuh HGH Thailand


Kognitif jeung emosional pamakéan germanosilicate terapi hormon, tumuwuhna manusa

A kanaékan Umum di imbangan emosi - 71,4%

Ampir tilu-suku pasien ngalaman hiji pamutahiran dina kaayaan emosi Umum. Kakurangan tina hormon pertumbuhan manusa pikeun lila ngarah ka panurunan dina kaséhatan méntal sarta hasil ulikan ieu nyadiakeun bukti tambahan yén kakurangan tina hormon pertumbuhan manusa bisa worsen kaséhatan méntal. Pikeun loba pasien, HGH ngan bisa nyieun hirup sapopoé beuki lumayan jeung nikmat. Ieu sawaréh alatan parobahan timer persépsi anu timbul tina parobahan fisik anu lumangsung di jero awak, tapi HGH oge sanggup optimizing Kimia otak!

tingkat énergi ngaronjat - 86.8%

Diantara penderita milu dina pangajaran. Thierry, ampir 9 kaluar tina unggal pasien 10 ngalaman tingkat énergi ngaronjat. Paling pasien anu kakurangan tina gangguan, kakurangan HGH manifests sakumaha kacapean. HGH téh bisa merangsang awak, nulungan anjeun cicing ngageter tur leuwih daék nyandak sapoé. Hormon pertumbuhan manusa sanggup ieu loba alesan. Salah sahiji alesan téh nya éta ngaronjatkeun pangabisa awak ngalaman pamungkas dina rejuvenation salaku hasil tina sare. Alesan sejen nyaeta yén dékomposisi tina gajih sato, salaku hasil tina IGF-1, nyadiakeun awak tingkat tinggi énergi dina tingkat kimiawi.

Ngaronjat stamina fisik - 86,04%

Salian ngangkat tingkat énergi umum, hormon pertumbuhan manusa téh bisa ngaronjatkeun pangabisa fisik digawekeun pikeun maranéhanana anu nalangsara ti kakurangan tina hormon ieu.

Leuwih 85% responden dina percobaan klinis. Thierry dilaporkeun yén salaku hasil tina injections HGH geus ngaronjat kamampuhan pikeun nedunan latihan jeung karya fisik. Hormon pertumbuhan manusa mangka tingkat ngaronjat métabolisme nu nyadiakeun otot ngaronjat énergi. kanaékan Énergi ieu ngaronjatkeun pangabisa awak ka tahan tingkat ngaronjat tina aktivitas fisik salian kanaékan pamakéan gawé ieu. Ogé, terapi gaganti hormon HGH ngaronjatkeun laju nu awakna recovers sanggeus latihan jeung tatu. aktivitas ngaronjat Rejuvenating salila jam sare hartina Anjeun tiasa laksana harder sarta beuki mindeng tanpa perasaan tiredness.

Anjeun teu bisa buka ranjang telat jeung éfék négatif pangsaeutikna - 82,5%

terapi gaganti sareng hormon pertumbuhan manusa ngaronjatkeun pangabisa awak mun meunang nu leuwih seueur tina sare na. HGH ieu disékrésikeun utamina peuting ieu lumangsung lamun awak recovers ti kacapean sarta ngagem, cimata akumulasi beurang. Pikeun penderita kakurangan tina HGH, awak teu ngalaman mangpaat pinuh sare sehat sarta pamustunganana kakurangan tina eta. Sanajan paling mangpaat kudu boga sare peuting keur jam dalapan, penderita tingkat HGH cageur, lamun perlu, bisa fungsi leuwih optimal kalayan kirang kulem. Sajaba ti éta, penderita nalangsara ti gangguan saré sedeng, HGH bisa mantuan balikkeun kabiasaan sare cageur, malikkeun wirahma circadian alam awak.

Ngaronjat kamampuhan pikeun tahan stress - 83,7%

Setrés mangrupakeun salah sahiji pangalaman paling grueling tina dunya modern. Kahariwang jeung stress bisa nyegah sagalana ti kabagjaan pikeun timer realisasi, ngaronjatna risiko panyakit fisik kayaning kasakit cardiovascular, insomnia sarta stroke. Gaduh leuwih ti 4 pasien 5 dina ulikan ieu dina perlakuan dua-bulan HGH turun kadar stres. Penderita kakurangan HGH biasana nambahan kadar kortisol sarta ngurangan tingkat énergi, nu nyieun éta leuwih susceptible ka stres.

 

HGH Thailand

Kami ngarékoméndasikeun ogé maca:

HGH Thailand - leuwih jéntré ngeunaan hormon pertumbuhan di Bangkok

HGH leungit beurat di Thailand | Paké hormon pertumbuhan manusa pikeun gajih leungit di Bangkok

Mimitian balanja ayeuna!